top of page
work Station

GESPONSORDE BLOGS

Schrijven over uw merk

Voor het vergoten van de naamsbekendheid van uw merk, kunnen gesponsorde blogs van grote waarde zijn. De titels van Women on Web zijn zeer inzetbaar voor gesponsorde content. Wij staan voor inspirerende en eerlijk geschreven blogs. 

In het zonnetje

In een gesponsorde blog zetten wij uw merk, product of dienst volledig in het zonnetje. We vinden het onwijs gaaf om te ontdekken wat uw merk zo uniek maakt en dit door te vertalen naar inspirerende, positieve en informatieve content voor onze lezers. 

Onze titels

Women on Web bestaat uit vijf titels:


Dankzij dit brede aanbod kunnen wij uw blogs vaak op één of meer van onze websites plaatsen. 

Geschreven door onze copywriters

Alle blogs worden geschreven door ons eigen team van copywriters. Voordat wij aan de slag gaan brengen we altijd een duidelijk voorstel uit. Na akkoord op het voorstel gaan wij met veel enthousiasme aan de slag. 

Fotografie

Indien gewenst kunnen wij ook zelfgemaakte fotografie bij het artikel verzorgen. In bepaalde gevallen, zoals bij een review, is dit absoluut van toegevoegde waarde. 

Ankerteksten en URL's

In het artikel nemen we altijd linkjes op naar uw product of merk. Hierin horen wij graag wat jullie ankerteksten en URL's zijn. Onze copywriters verwerken dit op elegante wijze in het artikel. 

Zoekmachine-vriendelijk

Bij het schrijven van blogs en reviews houden werken wij altijd zoekmachine-vriendelijk. De blogs zijn dan ook niet alleen goed voor de naamsbekendheid van het merk, maar hebben ook een goede SEO-waarde

Gesponsorde blogs: Diensten
Tablet

CONTACT

Bedankt voor de inzending!

Gesponsorde blogs: Contact
bottom of page