top of page
Image by Firmbee.com

(LINKBUILDING) SEO SAMENWERKINGEN

Hoog scoren in Google

Wij hebben jarenlange ervaring met SEO samenwerkingen en linkbuilding. Al onze titels hebben goede SEO metrics en schrijven uitsluitend zoekmachine-vriendelijk. Na het aanleveren van uw ankerteksten, URL's en eventuele wensen kunnen onze copywriters direct aan de slag.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Het doel van SEO is om uw website organisch zo hoog mogelijk te laten scoren in zoekmachines. Organisch houdt in dat dit niet door middel van een advertentie is, maar puur op basis van relevantie. Door regelmatig op goed gerankte websites genoemd te worden, komt dit ten goede aan de ranking en vindbaarheid van uw website.

Waarom is SEO belangrijk?

Het uitvoeren van SEO werkzaamheden is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat uw bedrijf goed vindbaar is. Daarnaast kan het er op de lange termijn voor zorgen dat de afhankelijkheid van betaalde advertenties flink afneemt of zelfs helemaal wegvalt. 

Wat kan Women on Web voor mij doen?

Women on Web werkt graag samen met uw bedrijf door het op onze titels te vermelden. Hierin kijken we samen naar de meest interessante ankerteksten en URL's. Onze eigen copywriters schrijven de tekst op basis van uw wensen. De artikelen gaan pas live wanneer u 100 % tevreden bent. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
(Linkbuilding) SEO Samenwerkingen: Diensten
Tablet

CONTACT

Bedankt voor de inzending!

(Linkbuilding) SEO Samenwerkingen: Contact
bottom of page